ANKARA / KEÇİÖREN - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

KAFKAS MAH. ÖZDE SK. NO 13A KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişme ve gelişmeye açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen,Kendine güvenen, Katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
İNGİLİZCE-ALMANCA
PANSİYONUMUZ YOKTUR
Ulaşım
Okulumuz Keçiören İlçe Merkezi´ne 8 km, Ulus semtine 13 ve şehir merkezi Kızılay´a 15 km mesafededir.Okulumuza ilçe ve şehir merkezinden(Kızılay-sıhhıye-ulus)güzergahından 266-268 Bağlum Otobüsleri ve Bağlum dolmuşları ulaşım hizmeti vermektedir. Kafkaslar Pazaryeri durağında inilip pazaryeri içerisinden,Kafkas ortaokulunun önünden yürüyerek(400 m)okulumuzun içerisinde bulunduğu kampüse ulaşım sağlanmaktadır